Your browser either does not support JavaScript or you have turned JavaScript off.

Webinaria Zyxel

Webinaria Zyxel

Dołącz do jednego z naszych webinariów i zdobądź informacje z pierwszej ręki o produktach i rozwiązaniach marki Zyxel lub skorzystaj z naszej bazy zakończonych webinariów.

Zyxel Nebula – zarządzanie siecią w chmurze
Nagrania 12/5/2020
1h0m
Język polski
Opis

Skalowalna sieć komputerowa zarządzana w chmurze

Rynek usług IT rozwija się bardzo szybko. Wraz z rozwojem usług informatycznych pojawiają się nowe możliwości. Inżynierowie firmy ZYXEL rozwijając rozwiązania techniczne opracowali narzędzie, dzięki któremu możliwe stało się wdrażanie oraz zarządzanie sieciami komputerowymi w chmurze. Nebula jest rozwiązaniem elastycznym, skalowalnym, w znacznym stopniu ułatwiającym zarządzanie wszystkimi urządzeniami sieciowymi marki ZYXEL z jednego panelu, z dowolnego miejsca na świecie.

2.00pm-3.00pm CEST
5.00am-6.00am PDT
4.00am-5.00am PST
1.00pm-2.00pm CET
12.00pm-1.00pm GMT
1.00pm-2.00pm BST
3.00pm-4.00pm TRT
2.00pm-3.00pm EET