Your browser either does not support JavaScript or you have turned JavaScript off.

Määrityspalvelut

Zyxelin tarjoama tekninen määritys ja sijaintipaikkatuki

Määrityspalvelut

Tekniset määrityspalvelut kahdeksalla eri tasolla

WiFi-kattavuustutkimus

Sijaintipaikkatuki

Ostokset verkkokaupan ja jakelun kautta

Suorat ostokset mahdollisia

Laajenna Zyxel-valikoimaasi

Täydennä Zyxel-tuotteesi parannetuilla palveluillamme

Zyxelin määrityspalveluita käyttäessäsi et joudu enää pettymään verkkolaitteisiisi. Kun ostat jonkin määrityspalveluistamme, saat käyttöösi kattavan palvelun ja tukitiimimme teknisten asiantuntijoiden keskittyneen sitoutumisen. He voivat auttaa Zyxelin verkkoasetusten määrittämisessä sekä puhelimitse että etäyhteydellä TeamViewer-ohjelman avulla. Määrityspalvelumme ovat täydellinen valinta, jos sinulla ei ole aikaa, tietoja tai resursseja järjestelmän asentamiseen yksin. Älä siis epäröi hyödyntää tätä hienoa mahdollisuutta. Työskentelemme myös suurempien verkkoasennusten parissa, eikä mikään haaste ole niin suuri, ettemme harkitsisi siihen vastaamista määrityspalveluidemme avulla!

Zyxelin sijaintipaikkapalveluista saat tarvittavan avun WiFi-verkon suunnitteluun, tarpeisiisi sopivan WiFi-tukiaseman valintaan ja paljon muuta. Sijaintipaikkapalvelumme tarjoamat mahdollisuudet vaihtelevat signaalin voimakkuutta tiloissasi kuvaavan värikartan luomisesta aina tiloissa vierailemiseen ja WiFi-verkkosi live-tarkasteluun!

Mitä siis vielä odottelet? Katso alla olevasta palveluluettelosta yksityiskohtaiset lisätiedot.

Saatavilla on seuraavat palvelut:

Zyxel ConfigService Hotspot
Setup of one Firewall-Module "Hotspot", including setup of Hotspot-Management for a WiFi-network

Zyxel ConfigService Wireless Controller
Setup of one WiFi-Controller (NXC or USG), including Multi-SSID, VLAN and Authentication

Zyxel ConfigService DSLAM
Setup of one Zyxel-DSLAM for "Hospitality" with one xDSL-profile and basic port-configuration

Zyxel ConfigService Firewall
Setup of a firewall with Single- or Dual-WAN, LAN, Port-Forwardings (max. 5) and system default values

Zyxel ConfigService Premium (Hotspot, VPN, UTM, Controller)
Setup of a Zyxel product with a combination of different features from our basic Zyxel ConfigService

Zyxel ConfigService Switch
Setup of one Zyxel Switch with up to 5 VLAN & PoE

Zyxel ConfigService Wireless AP
Setup of one Access Point (Standalone Mode) with SSID, Multi SSID (max. 2) and VLAN Setup

Zyxel ConfigService VPN
Setup of one VPN-Tunnel (static or dynamic) Site-to-Site or one Client-to-Site

WiFi Site Survey - WiFi coverage study on plan and audit on site
Entrust the study of your WiFi installations to our experts

Haluaisitko lisätietoja näistä palveluista? Oletko löytänyt oikean Zyxel-määrityksen?

Ota meihin yhteyttä! Löydämme sinulle yhdessä oikean yhdistelmän.

Tilaa nyt verkkokaupasta!

Käyttöehdot

• Määrityskuponkien koodit ovat voimassa kuuden kuukauden ajan ostoajankohdasta lähtien (umpeutuu kuuden kuukauden käyttämättä jättämisen jälkeen)

• Tarjoamme määritystukipalveluja seuraavilla kielillä:

• englanti, saksa, ranska, hollanti, puola, italia, ruotsi, suomi, tšekki, espanja, turkki, venäjä.

• Mikäli olemme sopineet tapaamisesta emmekä saa sinuun yhteyttä 30 minuutin sisällä sovitusta tapaamisesta, sovi uusi tapaaminen henkilökuntamme kanssa. Huomaathan, että tämä saattaa puolestaan merkitä sitä, että haluamiasi eräpäiviä ei voida noudattaa teknisen henkilökunnan muiden työtehtävien vuoksi.
  • Mikäli määrityksen yhteydessä tapahtuu odottamattomia ongelmia tai pieniä muutoksia tarvitaan, voit ottaa meihin yhteyttä korkeintaan kuusi kuukautta määritystapaamisen ja halutun määrityksen soveltamisen jälkeen sopiaksesi uudesta lyhyestä määritysistunnosta. Huomaathan, että tämä vaatii yksittäistä arviointia kunkin tapahtuman kohdalla. Perustuen pyyntösi hyväksymiseen vaadittaviin toimiin pidätämme oikeuden joko hyväksyä tai evätä tiedustelusi ja kanavoida sen vastaavaan työnkulkuun (esim. normaali tukipyyntö, siirto tutkimus- ja kehitysosastolle jne.)