Ondersteuning voor Windows 7

• Share on Facebook
  • Share on Twitter

Ondersteuning voor Windows 7

ZyXEL biedt updates en ondersteuning voor Windows 7, de nieuwste versie van het besturingssysteem van Microsoft. Het gecombineerde gebruik van de netwerkproducten van ZyXEL en Windows 7 zal voor gebruikers resulteren in een prettiger netwerkervaring met een hogere kwaliteit en productiviteit dan ooit tevoren.

De apparatuur van ZyXEL is speciaal getest voor een optimale prestatie in combinatie met Windows 7. Wij zullen onze klanten blijven voorzien van nieuwe compatibele producten.

Gateway

Certificering Model
Productomschrijving

Status

NBG-460N Wireless N Gigabit Router with VPN  De laatste firmware werkt met Windows 7.
  NBG-420N Wireless N Home Router with VPN  De laatste firmware werkt met Windows 7.

NBG-419N

Wireless N Home Router "Compatible with Windows 7"-gecertificeerd. De laatste latest firmware is beschikbaar als download.
  NBG-417N Wireless N-lite Home Router "Compatible with Windows 7"-gecertificeerd. De laatste latest firmware is beschikbaar als download.
  NBG4115 Wireless N-lite 3G Router "Compatible with Windows 7"-gecertificeerd. De laatste latest firmware is beschikbaar als download.
  NBG-318S Super G Wireless HomePlug AV Router De laatste firmware werkt met Windows 7.
  NBG-334W 802.11g Wireless HomePlug AV Router De laatste firmware werkt met Windows 7.

Wireless Adapter

Certificering Model
Productomschrijving

Status

G-202 Wireless G USB Adapter De laatste software, die met Windows 7 werkt is beschikbaar als download.
  G-302 v3 Wireless G PCI Card "Compatible with Windows 7"-gecertificeerd. De laatste latest firmware is beschikbaar als download.
  NWD2105 Wireless N-lite USB Adapter "Compatible with Windows 7"-gecertificeerd. De laatste latest firmware is beschikbaar als download.
  NWD-211AN Dual-band Wireless N USB Adapter "Compatible with Windows 7"-gecertificeerd. De laatste latest firmware is beschikbaar als download.
  NWD-271N Wireless N USB Adapter "Compatible with Windows 7"-gecertificeerd. De laatste latest firmware is beschikbaar als download.
  NWD-210N Wireless N USB Adapter "Compatible with Windows 7"-gecertificeerd. De laatste latest firmware is beschikbaar als download.
  NWD-270N Wireless N-lite USB Adapter "Compatible with Windows 7"-gecertificeerd. De laatste latest firmware is beschikbaar als download.
  NWD-310N Wireless N PCI Adapter "Compatible with Windows 7"-gecertificeerd. De laatste latest firmware is beschikbaar als download.

* De software voor de draadloze adapter biedt ondersteuning voor de 32-bits en 64-bits versie van Windows 7.

Access Point

Certificering Model
Productomschrijving

Status

WAP3205 Wireless N Access Point "Compatible with Windows 7"-gecertificeerd. De laatste latest firmware is beschikbaar als download.
  NWA-570N Wireless N Access Point De laatste firmware werkt met Windows 7.
  G-570S v2 Wireless G Access Point De laatste firmware werkt met Windows 7.

Printer Server

Model
Productomschrijving

Status

NPS-520 MFP Print Server De laatste software, die met Windows 7 werkt is beschikbaar als download.

NIC

Model
Productomschrijving

Status

FN312 Fast Ethernet PCI Adapter De driver voor Windows 7 is beschikbaar als download.
GN680-T Gigabit Ethernet PCI Adapter De driver voor Windows 7 is beschikbaar als download.

Unified Security Gateway

Model
Product Description

Status

ZyWALL USG 2000 Unified Security Gateway De laatste firmware werkt met Windows 7.
ZyWALL USG 1000 Unified Security Gateway De laatste firmware werkt met Windows 7.
ZyWALL USG 300 Unified Security Gateway De laatste firmware werkt met Windows 7.
ZyWALL USG 200 Unified Security Gateway De laatste firmware werkt met Windows 7.
ZyWALL USG 100 Unified Security Gateway De laatste firmware werkt met Windows 7.
ZyWALL USG 50 Unified Security Gateway De laatste firmware werkt met Windows 7.
ZyWALL USG 20 Unified Security Gateway De laatste firmware werkt met Windows 7.
ZyWALL USG 20W Unified Security Gateway De laatste firmware werkt met Windows 7.
ZyWALL IPSec VPN Client Series VPN Client Software Compatible with Windows 7

**Disclaimer: All software release schedules are intended to be informative and subject to change.