Tuki

• Share on Facebook
  • Share on Twitter
  • Share on Google Plus
  • Share on Linkedin

Suomenkielisiä käyttöohjeita:

Ajankohtaisia tukiasioita:

• Ongelmia OP-verkkopankkipalveluissa. Korjattu.

ADSL-modeemien mallikohtaiset firmwaret

• Alla olevista linkeistä voit päivittää suosituimpien ZyXEL modeemien firmwaren. Valittavanasi on neljä asetusvaihtoehtoa: VPI/VCI arvot 0/100, 0/33, molemmista sekä silta- että palomuuriversiot. Päivitys tehdään EXE-tiedostolla joka asennetaan koneelle. Päivitys aloitetaan tuplaklikkaamalla haettua EXE-tiedostoa.
      P660H-61 ja P660HW-61
      P660H-D1
      P660HW-D1

Jos sinulla on jostain syystä ongelmia uuden ZyXEL laitteesi käyttöönotossa,
noudata seuraavia ohjeita:

1. Lue laitteen käyttöohjeet. Laitekohtaiset, yleensä englanninkieliset ohjeet löydät esimerkiksi tämän sivuston tuotekohtaisilta sivuilta. Suomenkielisiä ohjeita löydät myös näiltä tukisivuilta. Lisää ohjeita löydät ZyXELin kansainvälisiltä sivuilta osoitteesta www.zyxel.com ja erikoisesti siellä olevista ZyXEL Knowledgebase ja Download Library.
  2. Jos näistä ei ole apua löytynyt, tarkista että laitteessasi on käytössä uusin firmware ja ajuri (vain osa laitteista tarvitsee ajurin). Ohjeet tarkistamiseen ja päivityksen tekemiseen löydät laitteen käyttöohjeesta. HUOM! Firmware-päivityksen jälkeen laitteesi tulee resetoida käyttämällä laitteen reset-nappulaa, ja resetoinnin jälkeen laitteen asetukset täytyy asettaa uudestaan käyttöohjeen mukaisesti.
  3. Tarkista mahdolliset operaattorin tai palveluntarjoajan ohjeet, esimerkiksi ADSL-yhteysasetuksiin liittyen.
  4. Jos mikään edellämainituista ei auta, ota yhteyttä käyttöönottotukeen. Yhteystiedot löydät kohdasta "Tuen yhteystiedot".

Jos epäilet että ZyXEL laitteesi on viallinen, toimi seuraavien ohjeiden mukaan:

1. Tarkista tuleeko laitteeseesi virtaa? Jos ei, onko pistorasiassa virtaa?
  2. Sammuta laite ja käynnistä se uudelleen. Tarkista toiminta.
  3. Tarkista laitteen etupaneelin LED-valot ja vertaa niitä laitteen käyttöohjeeseen.
  4. Jos kaikki edellä mainitut ovat kunnossa, tarkista ADSL/internet-operaattoriltasi onko kaikki kunnossa palveluntarjoajan verkossa.
  5. Onko laitteen asetuksia muutettu? Tarkista asetukset laitteen käyttöohjeen ja palveluntarjoajan mahdollisten lisäohjeiden mukaan.
  6. Tarkista että laitteessasi on käytössä uusin firmware ja ajuri (vain osa laitteista tarvitsee ajurin). Ohjeet tarkistamiseen ja päivityksen tekemiseen löydät laitteen käyttöohjeesta. Huom! Firmware-päivityksen jälkeen laitteesi tulee resetoida käyttämällä laitteen reset-nappulaa, ja resetoinnin jälkeen laitteen asetukset täytyy asettaa uudestaan käyttöohjeen mukaisesti.
  7. Tarkista mahdolliset operaattorin tai palveluntarjoajan ohjeet esimerkiksi ADSL-yhteysasetuksiin liittyen.
  8. Jos mikään edellämainituista ei auta, ota yhteyttä tukeen. Yhteystiedot löydät kohdasta "Tuen yhteystiedot".